maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט עוף בקארי

אם אתם מעוניינים במנה מקורית ומרשימה במיוחד, שתפתיע את המשפחה או האורחים, המתכון הבא ללא ספק יעשה את העבודה. את הרעיון של כוסות החסה תוכלו לאמץ במתכונים נוספים, וכך תוכלו לגוון ולשדרג מאכלים שדורשים לחם, לחמנייה או טורטייה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט עוף בקארי
רכיבים לסלט עוף:
שקדים - ¼ כוס (פרוסים)
מיונז - 1 כוס
אבקת קארי - 2 כפיות
פפריקה מתוקה - ½ כפית
בצלים ירוקים - 3 (פרוסים דק, יש להשתמש בחלק הלבן ובירוק הבהיר בלבד)
צימוקים - ½ כוס (בהירים)
עוף מבושל - 4 כוסות (ללא עור ועצמות, מגורד)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
חסה - 16 עלים
אופן הכנת הסלט עוף:
  1. הניחו מחבת על להבה בינונית והכניסו לתוכה את השקדים. בחשו לעתים קרובות, עד לקבלת גוון זהוב. הסירו את המחבת מהאש והניחו לה להתקרר במשך 5 דקות.
  2. הכניסו אל קערה גדולה מיונז, אבקת קארי, פפריקה, בצל ירוק, צימוקים ואת השקדים שטיגנתם וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו את חתיכות העוף וערבבו היטב עד שהעוף יהיה מצופה מכל עבר. תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם.
  3. סדרו את עלי החסה על מגש כך שיקבלו צורה קעורה, מלאו כל עלה ב-2 כפות מתערובת העוף והגישו. preperation
מקור: רעות.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: