maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף, אבוקדווטורטיה - טוסטדה

האוכל המקסיקני תמיד מצליח להחיות ולגוון את שולחן הארוחה, והמתכון הבא גם ישדרג את שאריות העוף בהצלחה מרובה

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעוף, אבוקדווטורטיה - טוסטדה
רכיבים לטוסטדה עוף :
תרסיס שמן - לשימון הטורטיות
אבוקדו - 2 (מגולענים וחתוכים דק)
מיץ לימון - 1 כף (סחוט טרי)
מלח - ½ כפית
שעועית - 1 כוס (מבושלת, מטוגנת ומעוכה)
עוף מבושל - 2 כוסות (מגורד, ללא עצמות ועור)
חסה - 2 כוסות (קצוצה דק)
אופן הכנת הטוסטדה עוף :
  1. חממו את התנור מראש על 200 מעלות.
  2. רפדו תבנית אפייה בנייר אפייה. רססו את הטורטיות משני צדן בשמן, הניחו על תבנית האפייה ואפו במשך 8 דקות, עד לקבלת טורטיות פריכות. preperation
  3. תבלו את האבוקדו עם מיץ לימון ומלח.
  4. מרחו את הטורטיות בממרח השעועית, הוסיפו עוף ואת האבוקדו המתובל.
  5. החזירו את הטורטיות לתנור ואפו עד שכל הרכיבים יתחממו, כ-10 דקות לערך. לבסוף, קשטו כל טורטייה בחסה וסלסה והגישו.
מקור: רעות.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר