maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט עוף, אגסים ועלי רוקט

המנה הבאה ככל הנראה תלווה אתכם לא מעט במהלך הקיץ, זאת מאחר שהיא קלילה ובריאה והכי חשוב – כל כך טעימה, מה שללא ספק ילהיב את כל המשפחה. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט עוף, אגסים ועלי רוקט
רכיבים לסלט עוף:
חזה עוף - 2 (ללא עצמות ועור)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן זית - ¼ כוס (כתית)
חומץ - 2 כפות
חרדל - 2 כפיות
עלי רוקט - חופן
אגסים - 2 (ללא ליבה, פרוסים דק)
אגוזי מלך - ⅓ כוס (קלויים)
אופן הכנת הסלט עוף:
  1. תבלו את העוף עם פלפל ומלח.
  2. הניחו מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו כף שמן. לאחר מכן, הוסיפו את העוף, בשלו עד ששני הצדדים יזהיבו, כ-10 דקות לערך, והעבירו אותו לצלחת. preperation
  3. כעת הכינו את הרוטב: הכניסו אל תוך קערה קטנה את השמן הנותר, חומץ, חרדל, ½ כפית מלח ופלפל וערבבו היטב.
  4. פרסו את העוף לרצועות דקות.
  5. הכניסו אל תוך קערה עלי רוקט, אגסים ועוף וערבבו היטב. הוסיפו את הרוטב וערבבו בעדינות עם הידיים, כך שכל הרכיבים יתבוססו ברוטב. לבסוף, העבירו את הסלט לקערות הגשה, קשטו עם אגוזי מלך וחמוציות והגישו.
טיפ השף:
ניתן להמיר את האגסים בתפוח או נקטרינה ולקבל סלט מעט חמצמץ יותר
מקור: רעות.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר