header

מתכון למרק נקניקיות וירקות

אם אתם חובבי בשר טחון בכלל ונקניקיות בפרט, המרק הזה הוא מושלם עבורכם! בעזרת נקניק אהוב כמו למשל סלמי מעוך ומרכיבים נפלאים כגון עגבניות, קישואים ועלי תרד, תוכלו להכין מתכון שיחמם אתכם בימי החורף, ויהפוך כל ארוחה למיוחדת. אז הכינו מרק מלא בירקות עם נקניק שמביא את הניחוח האיטלקי לבית, ותזכו במנה שתגרום לכם להרגיש קצת כאילו שאתם ברומא.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למרק נקניקיות וירקות מקור תמונה: allrecipes
רכיבים למתכון למרק נקניקיות וירקות:
שן שום - 1 (כתושה)
ציר בקר - 800 מ"ל
גזרים - 130 גרם (1 כוס, חתוכים לטבעות)
מלח - ¼ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
שעועית לבנה - 400 גרם (עם הנוזלים)
קישוא - 2 (קטנים וחתוכים לקוביות)
עלי תרד - 40 גרם (2 כוסות, שטופים וקרועים)
אופן הכנת המתכון למרק נקניקיות וירקות:
  1. הכניסו לסיר גדול את הנקניק, ומעכו אותו עד לקבלת מרקם טחון.
  2. הוסיפו לסיר את שן השום, ובשלו עד להשחמת הסלמי.
  3. הוסיפו את ציר הבקר, העגבניות והגזרים, ותבלו עם מלח ופלפל.
  4. הנמיכו את האש, כסו את הסיר, הביאו את התערובת לרתיחה ובשלו למשך 15 דקות.
  5. הוסיפו לסיר את השעועית עם הנוזלים ואת הקישואים.
  6. כסו שוב את הסיר, הביאו לידי רתיחה והמשיכו לבשל למשך 15 דקות נוספות או עד להתרככות הקישואים.
  7. הסירו את הסיר מהאש והוסיפו את עלי התרד.
  8. ערבבו את המרק, הניחו לו להתקרר למשך כ-5 דקות והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: