header

מתכון למרק בשר עם שעועית מאש

שעועית המאש משמשת להכנה של מגוון מנות אסייתיות, ובמתכון הבא תוכלו לצוות אותה לבשר ולהכין מרק עשיר וטעים במיוחד. עם מספר רכיבים בסיסיים והתיבול הנכון, תקבלו מנה מפתיעה עם מרקמים מגוונים שתוכלו ליהנות ממנה בימי החורף הקרירים וגם בארוחות משפחתיות.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק בשר עם שעועית מאש מקור תמונה: latestrecipes
רכיבים למרק בשר:
בשר בקר - 300 גר' (חתוך לקוביות קטנות)
שעועית מאש - ¼1 כוסות
גזרים - 2 (גדולים, פרוסים בינוני)
לפת - 3 יחידות (בינוניים, פרוסים דק)
בצלים - 3 (בינוניים, קצוצים דק)
אורז - ⅓ כוס
מים - 8 כוסות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המרק בשר:
  1. שטפו את השעועית 3-4 פעמים תחת זרם מים חמים.
  2. הכניסו 6 כוסות מים לסיר גדול וכבד והניחו על להבה בינונית-גבוהה עד שהם יתחילו להעלות אדים. הוסיפו לסיר את השעועית, הביאו לרתיחה וכסו. בשלו במשך 30 דקות.
  3. הוציאו את השעועית מהסיר, הפרידו אותה מהקליפות והחזירו לסיר.
  4. הוסיפו לסיר את 2 כוסות המים שנותרו, קוביות בשר, גזרים ופרוסות לפת. הביאו לרתיחה והסירו את הקצף שיווצר בחלק העליון של המרק.
  5. הוסיפו לסיר את הבצל ותבלו עם מלח ופלפל.
  6. הוסיפו לסיר את האורז, ערבבו היטב והמשיכו לבשל על להבה בינונית-גבוהה עד שהבשר יתרכך והאורז יהיה מוכן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.