maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתבשיל גולאש נקניקיות ובצלים

הנקניקיות הן ככל הנראה מזון הרחוב הפופולארי והטעים ביותר בצ'כיה, וברחובות רבים בערים הגדולות ניתן למצוא אינספור דוכנים שמוכרים אותן לצד כרוב כבוש. הוספתן אל תבשיל הגולאש החם והמנחם לצד תפוחי אדמה ופטריות, יעניק לכם מנה טעימה להפליא שלא תוכלו להפסיק לאכול ממנה אפילו בחודשי הקיץ החמים. אתם יכולים להשתמש בנקניקיות מכל סוג בהתאם להעדפות האורחים, אפילו נקניקיות עוף, אם מדובר בסועדים צעירים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל גולאש נקניקיות ובצלים
רכיבים לגולאש:
פטריות שמפניון - 10-15 יחידות (בינוניות)
בצלים - 3 (קטנים)
עגבניות - 2-3 (בשלות, גדולות)
שמן - ¼ כוס
פפריקה - 1 כף
מים - 1 כוס
פלפל שחור - לפי הטעם
פטרוזיליה - חופן (קצוצה)
אופן הכנת הגולאש:
  1. קילפו את תפוחי האדמה וחיתכו לריבועים.
  2. קילפו וקצצו את הבצלים ואת העגבניות.
  3. חיתכו את הפטריות לריבועים קטנים ואת הנקניקיות לטבעות.
  4. בשלו את הבצל על אש בינונית במחבת עמוקה במשך כמה דקות עד לריכוכו, הוסיפו את הנקניקיות וטגנו 2-3 דקות.
  5. הוסיפו את תפוחי האדמה, העגבניות והפטריות, ובשלו את כל התערובת 2-3 דקות נוספות.
  6. פזרו את התבלינים והוסיפו מים עד לגובה תפוחי האדמה. בשלו כ-15 דקות נוספות על מנת שכל הרכיבים יתרככו.
  7. פזרו מעל פטרוזיליה לקישוט והגישו. preperation
מקור: יפעת ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר