maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לחזה עוף, כוסברה ופפריקה מעושנת

חזה עוף הוא מאכל בריא, טעים ועשיר בחלבונים, ובנוסף הוא דל בקלוריות (165 קלוריות בלבד ל-100 גרם) ומתעכל בקלות, לכן הוא לא מכביד על מערכת העיכול. סוג בשר זה מומלץ על ידי תזונאים מפני שהוא דל בשומן רווי (1 גרם שומן לכל 100 גרם חזה עוף), ולכן הוא מסייע לירידה במשקל.
 

חזה עוף גם עשיר בחלבונים, לכן אנשים שמתאמנים באופן קבוע מכניסים אותו לתפריט השבועי שלהם. טעמו העדין והמרקם של חזה העוף מביאים לכך שהוא סופג טעמים בקלות, ועל כן לא צריך הרבה רכיבים כדי להכין ממנו מעדנים.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לחזה עוף, כוסברה ופפריקה מעושנת מקור תמונה: Steve Johnson
רכיבים לחזה עוף מתובל:
חזה עוף - 400 גר' (חתוך לפילטים)
פפריקה מעושנת - ½1 כפיות גדושות (או מתוקה)
כוסברה - 1 כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת החזה עוף מתובל:
  1. הניחו את חתיכות העוף בתוך קערה בינונית. פזרו את התבלינים מעליהן וערבבו, עד שחתיכות העוף מכוסות באופן אחיד.
  2. חממו מחבת נון סטיק על להבה בינונית-גבוהה וטגנו בתוכה את חתיכות העוף.
  3. הפכו את חתיכות העוף כל 3 דקות במשך 20 דקות, או עד שמזלג חודר דרך הבשר בקלות. הוציאו מהמחבת והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר