maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף בשיפודים מצופה ברוטב פסטו

עוף הוא לרוב המרכיב המרכזי של המנה העיקרית, אך אין שום סיבה שלא להשתמש בו גם כבסיס למתאבן טעים ומשביע. המתכון למעשה מצריך רק שני רכיבים, רוטב פסטו וחזה עוף, אך אם אתם לא רוצים להשתמש ברוטב מוכן מראש תוכלו ללחוץ כאן כדי להכיר מתכון לממרח פסטו ביתי ועוד 11 רטבים אחרים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוף בשיפודים מצופה ברוטב פסטו מקור תמונה: fitfoodiefinds
רכיבים לשיפודי עוף:
חזה עוף - 3 (פרוסות גדולות, או פרגית)
רוטב פסטו - כ-½ כוס (מתכון לרוטב פסטו, או קנוי)
אופן הכנת השיפודי עוף:
  1. חממו מראש את התנור שלכם לטמפרטורה של 180° מעלות ובינתיים הכינו תבנית לתנור מרופדת בנייר אפייה.
  2. חיתכו את חזה העוף לקוביות בהתאם לגודל הרצוי על השיפוד, העבירו לקערה, הוסיפו את הפסטו וערבבו היטב.
  3. סדרו את קוביות העוף על שיפודי מתכת והניחו כל שיפוד מוכן על תבנית האפייה. הכמות מיועדת ל-5-6 שיפודים אך ניתן להכין יותר או פחות בהתאם לכמות הבשר על כל שיפוד.
  4. הכניסו את השיפודים לתנור למשך 30 דקות או עד שהעוף מוכן וקיבל את המרקם והצבע הרצויים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: