maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקציצות תרד ובשר הודו

המתכון שלפניכם משלב את היתרונות הבריאותיים של התרד יחד עם בשר רזה, והוא יעניק לכם מנה איכותית, טעימה ובריאה. הקציצה הטעימה והקלילה הזו גם תאפשר לכם להרגיש שבעים לאורך זמן, כך שלא תרגישו צורך לשלוח יד למקרר כדי לנשנש דברים שונים שעשויים לגרום לכם לעלות במשקל.

זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות תרד ובשר הודו
רכיבים לקציצות תרד ובשר הוד:
בשר הודו - 340 גר' (טחון)
עלי בייבי תרד - 3 כוסות
שיבולת שועל - ⅓ כוס
שן שום - 1 (כתושה)
ביצה - 1 (טרופה)
מיץ לימון - 2 כפיות
פלפל שחור - ¾ כפית
מלח - ½ כפית
ספריי שמן - לפי הצורך
אופן הכנת הקציצות תרד ובשר הוד:
  1. הכניסו לקערה בינונית את כל הרכיבים, וערבבו אותם היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. הניחו מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, ושמנו אותה עם ספריי שמן.
  3. הכינו 4 קציצות מהתערובת וטגנו אותן במחבת עד שישחימו, בין 8-7 דקות עבור כל צד.
  4. הגישו את הקציצות כרצונכם, תוכלו להוסיף לחמנייה דלת שומן או לגוון עם טורטייה מקמח מלא, וכמובן מומלץ להוסיף בצל, עגבנייה, חסה וירקות נוספים בצד.
מקור: שולמית.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: