maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט שעורה עם תאנים וארוגולה

עצי התאנה משגשגים בקיץ, וניתן ניתן ליהנות ממרקמם העסיסי וטעמם הנפלא של פירותיהם במגוון דרכים. כאשר מוסיפים לתאנים שעורה, מקבלים מנת סלט משביעה ובריאה במיוחד שפשוט חייבים להכניס לתפריט היומי, שכן הדגן הנפלא הזה תורם להורדת כולסטרול, מפחית רמות של סוכר בדם וכן את כמויות השומן סביב הבטן. בנוסף לכך, השעורה היא דלת קלוריות ותורמת לתחושת שובע למשך כמה שעות טובות, כך שהיא יכולה לסייע לכם בירידה במשקל. אם זה לא מספיק, נוגדי החמצון בתאנים, עלי הארוגולה ויתר הרכיבים יתקנו נזקים בתוך גופכם וגם יתרמו למראה עור בריא, כך שהסלט הזה בהחלט שווה טעימה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט שעורה עם תאנים וארוגולה מקור תמונה: drozthegoodlife.com
רכיבים לסלט שעורה עם תאנים ארוגולה :
שעורה - ½ כוס (מבושלת)
תאנים - 4 (טריות)
עלי ארוגולה - 50 גרם
בצלים ירוקים - 2 (פרוסים דק)
פטרוזיליה - ¼ כוס (ניתן להמיר בכוסברה)
שקדים - ¼ כוס (קצוצים דק)
שמן זית - 2 כפות
גבינת פטה - 50 גרם (מפוררת, ניתן להמיר בחצי אבוקדו, חתוך לפרוסות)
אופן הכנת הסלט שעורה עם תאנים ארוגולה :
  1. הכניסו את כל הרכיבים לתוך קערה בינונית, ערבבו היטב והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: