maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללביבת ירקות לארוחת בוקר

ירקות לארוחת הבוקר מהווים דרך נפלאה לפתוח את היום, אך לא כולנו רוצים לפתוח את היום עם סלט גדוש בירקות. במקום הסלט המסורתי, תוכלו לנסות את הגרסה המיוחדת הבאה ללביבה שהיא תערובת בריאה של ירקות. הרכיבים הנפלאים הללו ימלאו את גופכם בסיבים תזונתיים שלא רק יתרמו לתחושת שובע, אלא יוציאו פסולת ורעלים מגופכם. באופן הזה גופכם יתנקה מבחוץ, יפעל בצורה טובה יותר ויציאת הרעלים תאפשר לעורכם להתחדש ולהיראות בריא ונקי יותר. לצד זאת, הפחמימות המלאות שבירקות יתנו לכם זריקת אנרגיה שתחדיר בכם רוח נעורים שתתאים למראה המתחדש שלכם.

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון ללביבת ירקות לארוחת בוקר
רכיבים ללביבת ירקות :
תפוחי אדמה לבנים - 2 (קלופים ומגוררים)
לפת - 1 (קלופה ומגוררת)
בצלים ירוקים - 2 (קצוצים)
פטרוזיליה - 2 כפות (קצוצה)
שמן צמחי - 1 כף
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הלביבת ירקות :
  1. הכניסו את הירקות למסננת ונקזו מהם נוזלים מיותרים.
  2. הכניסו את כל הרכיבים מלבד השמן לתוך קערה גדולה וערבבו היטב.
  3. חממו שמן בתוך מחבת גדולה ועל להבה בינונית-גבוהה ופזרו עליה את הירקות המגוררים ליצירת לביבה גדולה.
  4. טגנו את הלביבה במשך 10 דקות ולאחר מכן הפכו אותה לצד השני ל-10 דקות נוספות. טגנו עד השחמה והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר