maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפודינג אורז בטעם וניל

סירי אורז כמעט לעולם לא נאכלים במלואם, אך מהשאריות תמיד אפשר להכין את המתכון הפשוט והמפתיע הבא:

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג אורז בטעם וניל
רכיבים לפודינג וניל:
אורז - 2 כוסות (מבושל)
חלב - 2 כוסות
סוכר - 3 כפות
מלח - קורט
תמצית וניל - 1 כפית
אופן הכנת הפודינג וניל:
  1. ערבבו בסיר בינוני את האורז, החלב, הסוכר והמלח.
  2. בשלו על אש בינונית ללא מכסה במשך 20 דקות, או עד להסמכה של התערובת. ערבבו לעיתים תכופות.
  3. הסירו מהאש, ערבבו לתוך הפודינג את תמצית הוניל וחלקו את הפודינג לקעריות.
  4. יש להגיש חמים. ניתן להוסיף מעט קינמון.
מקור: שושנה מאיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: