header

מתכון לעוגת אורז

מתי לאחרונה הוספתם אורז לעוגה? המתכון הבא יוכיח לכם בדיוק מדוע כדאי לעשות זאת. התוצאה היא עוגה עסיסית וקלילה, שתוכלו למרוח עם ריבה לבחירתכם או לאכול אותה כפי שהיא.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת אורז
רכיבים לעוגת אורז:
אורז לריזוטו - ½1 כוסות
סוכר - 1 כוס
חלב - ½1 ליטר
חמאה - 150 גר' (מומסת)
ביצים - 3 (גדולות)
מלח - קמצוץ
גרידת לימון - מ-1 לימון
תמצית וניל - 1 כפית
קורנפלור - מעט
אופן הכנת העוגת אורז:
  1. ערבבו את המלח, החלב, הסוכר וגרידת הלימון והביאו לרתיחה.
  2. הוסיפו את האורז ובשלו אותו עד שיספוג את הנוזלים.
  3. כבו את האש ואפשרו לאורז להתקרר. לאחר מכן, הוסיפו את הביצים, ערבבו והוסיפו את החמאה, ותמצית הוניל.
  4. פזרו מעט קורנפלור על תבנית אפייה והעבירו לתוכה את תערובת האורז. אפו בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות, עד להזהבה.
מקור: אורית ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.