מתי לאחרונה הוספתם אורז לעוגה? המתכון הבא יוכיח לכם בדיוק מדוע כדאי לעשות זאת. התוצאה היא עוגה עסיסית וקלילה, שתוכלו למרוח עם ריבה לבחירתכם או לאכול אותה כפי שהיא.
אופן הכנת העוגת אורז:
-
ערבבו את המלח, החלב, הסוכר וגרידת הלימון והביאו לרתיחה.
-
הוסיפו את האורז ובשלו אותו עד שיספוג את הנוזלים.
-
כבו את האש ואפשרו לאורז להתקרר. לאחר מכן, הוסיפו את הביצים, ערבבו והוסיפו את החמאה, ותמצית הוניל.
-
פזרו מעט קורנפלור על תבנית אפייה והעבירו לתוכה את תערובת האורז. אפו בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות, עד להזהבה.
מקור: אורית ב.