header

מתכון לסלט קינואה וגבינת פטה

תוך פחות מחצי שעה תוכלו ליהנות מהסלט הים תיכוני העשיר הזה, שכולל ירקות טריים ושלל תבלינים מפתיעים. גבינת הפטה שמפוזרת מעל הקינואה והירקות תעצים את טעמם ותשביע אתכם בקלות. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה וגבינת פטה
רכיבים לסלט קינואה:
קינואה - 1 כוס (שטופה)
מים - ½1 כוסות
עגבניות - 1 כוס (פרוסות)
מלפפון - 1 כוס (חתוך לקוביות)
בצל אדום - ¼ כוס (חתוך לקוביות)
זיתי קלמטה - ¼ כוס
מיץ לימון - 3 כפות (או חומץ בן יין אדום)
אורגנו - ½ כפית
שן שום - 1 (מגורדת)
מלח - לפי הטעם
גבינת פטה - ¼ כוס (מגורדת)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט קינואה:
  1. הרתיחו את הקינואה בסיר עם כוס וחצי מים, והנמיכו את הטמפרטורה לאחר הרתיחה. כבו את האש לאחר כ-15 דקות והשאירו את הסיר מכוסה למשך 5 דקות.
  2. ערבבו את כל המרכיבים בקערה גדולה. הוסיפו מלח ופלפל.
  3. תוכלו לשלב מרכיבים נוספים כגון פלפלים אדומים צלויים, עגבניות אדומות מיובשות, אבוקדו או לבבות ארטישוק.
מקור: אביה מזרחי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.