header

מתכון לסלט עדשים עם עלים ירוקים ותפוחי עץ

זה תמיד טוב להכיר מתכון עם מעט רכיבים למנה בריאה שאתם יכולים להכין לעצמכם בכל עת וגם באירועים מיוחדים כדי לפנק את כל בני המשפחה והחברים שלכם. לכן אנחנו בטוחים שתשמחו לנסות את סלט העדשים הזה, שמכיל רק 6 רכיבים וקל מאוד להכין אותו מתי שרק רוצים. הכמויות במתכון מיועדות למנה אישית, אך ניתן להכפיל ואף לשלש אותן כדי להכין סלט גדול ומשביע לארוחות גדולות ואירועים מיוחדים. את תשמחו להכין ולאכול את הסלט הזה שוב ושוב מפני שהוא לא רק כולל שילוב טעמים ומרקמים שעושה חגיגה בפה, הוא גם בריא מאוד מעניק לגוף שפע של רכיבים מזינים חשובים!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לסלט עדשים עם עלים ירוקים ותפוחי עץ מקור תמונה: eatingwell.com
רכיבים לסלט עדשים:
תערובת עלים ירוקים לסלט - ½1 כוסות (חסה, ארוגלה, בייבי תרד, קייל, רוקט וכדומה)
עדשים - ½ כוס
תפוח עץ - 1 (חצוי וללא הליבה, רצוי מזן מתוק)
שמן זית - 2 כפיות
אופן הכנת סלט עדשים:
  1. בשלו את העדשים במים עד שהן מתרככות בהתאם להוראות שעל האריזה ואז הניחו בצד לקירור.
  2. אחרי שהעדשים התקררו ולקראת מועד הגשת הסלט, התחילו בהכנת שאר הרכיבים: שטפו את תערובת העלים אם יש בכך צורך, חיתכו עלים גדולים במידה חריגה, פוררו את גבינת הפטה וחיתכו לפרוסות את 2 חצאי תפוח העץ.
  3. אחרי שסיימתם עם ההכנות, ניתן להעביר את תערובת העלים הירוקים לקערה ולפזר מעל את כל שאר רכיבי הסלט, למעט חצי מפרוסות תפוח העץ.
  4. ערבבו היטב, טעמו ותקנו תיבול אם יש צורך, בעזרת תוספת של חומץ, שמן זית, גבינת פטה או כל תבלין רצוי אחר.
  5. ערבבו שנית במידת הצורך והגישו יחד עם פרוסות תפוחי העץ שנותרו לצד המנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.