maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לנזיד עדשים בנוסח ארגנטינאי

נזידים מסוגים שונים הם כמו סלטים חמים ועשירים שמשלימים ארוחות או מהווים ארוחה שלמה בפני עצמה הודות לשלל רכיבים בריאים שממלאים את הצלחת וגם את הבטן. במתכון הבא תלמדו כיצד להכין נזיד עדשים בנוסח ארגנטינאי עשיר שיחמם לכם ימים חורפיים ויאפשר לכם ליהנות ממנת ירקות ועדשים עשירה לצד הארוחה או לצד לחם פשוט.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לנזיד עדשים בנוסח ארגנטינאי מקור תמונה: foodal.com
רכיבים לנזיד עדשים:
מים - ½5 כוסות
אבקת מרק ירקות - 1 כף (גדושה)
עגבניות - 3 (בינוניות, קלופות וחתוכות לקוביות)
בצל - 1 (גדול, חתוך לקוביות)
גזר - 1 (חתוך לפרוסות)
תפוח עץ - 1 (בינוני, קלוף וחתוך לקוביות)
אפונה קפואה - ½ כוס
שמן זית - 1 כף
פפריקה מתוקה - ½ כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הנזיד עדשים:
  1. הכניסו את העדשים לסיר בינוני עם המים ואבקת המרק, הניחו על להבה בינונית-גבוהה והביאו לרתיחה. לאחר הרתיחה, הנמיכו את הלהבה לנמוכה ובשלו במשך 20 דקות.
  2. הכניסו את יתר הרכיבים, מלבד המלח והפלפל, ובשלו במשך 20 דקות נוספות. תבלו במלח ופלפל, ערבבו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר