header

מתכון לסלט ברוקולי עם רוטב פרג, לימון ויוגורט

הסלט הצבעוני שלפניכם לא רק מפתיע בטעמו, אלא הוא גם פריך, מרענן ומשביע במיוחד. בשילוב בין פירות, אגוזים וברוקולי יחד עם רוטב יוגורט מיוחד, תוכלו להכין מנה טעימה ונפלאה שתיכנס למחברת המתכונים הקבועה שלכם.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ברוקולי עם רוטב פרג, לימון ויוגורט מקור תמונה: lifemadesimplebakes
רכיבים לסלט ברוקולי:
ברוקולי - 2 (ראשים חתוכים לפרחים)
בצל - ¼ כוס (סגול, קצוץ)
אוכמניות - ¼ כוס (מיובשות או דובדבנים מיובשים)
שקדים - ¼ כוס (קלויים, קצוצים)
זרעי חמנייה - ¼ כוס (קלופים, קלויים)
גבינת צ'דר - 100 גר' (חתוכה לקוביות)
רכיבים לרוטב פרג, לימון ויוגורט:
יוגורט - ¼ כוס (לא ממותק)
סוכר - 2 כפות
חומץ יין אדום - ½1 כפיות
מיץ לימון - ½1 כפיות (סחוט טרי)
זרעי פרג - 1 כפית
גרידת לימון - מ-1 לימון
אופן הכנת הסלט ברוקולי:
  1. הכניסו את כל רכיבי הסלט לקערה גדולה וערבבו אותם יחדיו.
אופן הכנת הרוטב פרג, לימון ויוגורט:
  1. הכניסו את כל רכיבי הרוטב לקערת ערבוב, ערבבו היטב, זלפו מעל הסלט וערבבו הכל יחדיו.
טיפ השף:
אם אתם לא אוהבים לאכול ברוקולי לא מבושל, תוכלו להרתיח מים ולבשל את פרחי הברוקולי במשך 45 שניות, ולהעבירם לקערה עם מי קרח על מנת לעצור את הבישול.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.