maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט תרד וגבינה

כולנו יודעים שהתרד מכיל כמויות גבוהות של ברזל שתורמות רבות לתהליך זרימת הדם בגופנו, לשמירה על תפקוד השרירים ולחיזוק העצמות. התרד מכיל גם כמות ניכרת של ויטמין C וחומצה פולית, שתורמת למניעת מחלות בלב ובכלי דם ואפילו מצמצת את הסיכון לשבץ. ככל שהתרד טרי יותר כך מתעצמת השפעתו ולכן מומלץ לצרוך אותו מיד לאחר הקנייה ולא להניח אותו במקרר לאורך זמן, לא לבשל אותו ולא להשרות במים לזמן ממושך. הסלט שבמתכון הבא יאפשר לכם ליהנות ממלוא היתרונות הגלומים בתרד – כל עוד תקפידו להגיש אותו טרי.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תרד וגבינה
רכיבים לסלט תרד:
תרד - 1 כוס (עלים טריים)
גבינת פטה - ½ כוס (או גבינת עזים)
בצל - ¼ (אדום קטן, פרוס לחתיכות דקות)
אגוזי פקאן - 2 כפות (או שקדים קלויים)
רכיבים לרוטב:
מיץ תפוזים - 2 כפות
גרידת תפוז - 1 כפית (לא חובה)
אופן הכנת הסלט תרד:
  1. חתכו את עלי התרד לחתיכות קטנות והניחו אותם בתוך קערת הגשה. הוסיפו חצי מכמות הגבינה והבצלים שברשותכם וערבבו היטב.
אופן הכנת הרוטב:
  1. ערבבו את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה ולאחר מכן שפכו אותם לתוך הסלט.
  2. תבלו את הסלט בגבינה שנותרה לכם, בבצלים, בחמוציות ובשקדים.
מקור: שפרה רבינוב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר