maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפסטה פוטנסקה עם חומוס וארטישוק

כן כן, אתם קוראים נכון. חומוס וארטישוק בפסטה! המנה הצבעונית הזאת תהייה המוקד של כל ארוחה, אם לא בזכות המראה אז בהחלט בזכות הטעם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה פוטנסקה עם חומוס וארטישוק
רכיבים לפסטה פוטנסקה:
פסטה מחיטה מלאה - 350 גר' (לא חובה, אך מומלץ)
זיתים - 50 גר' (שחורים)
לבבות ארטישוק - 500 גר' (קצוצים - 1 פחית)
צלפים - 2 כפות
בצל - 1 (קטן, קצוץ)
שיני שום - 2 (כתושות)
עגבניות - 800 גר' (מרוסקות או 1 פחית משומרות)
אורגנו - 1 כפית (יבש)
בזיליקום - 1 כפית (יבש)
טימין - ½ כפית
צ'ילי - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
ציר ירקות - 3 כוסות (או מים, מתכון לציר ירקות)
אופן הכנת הפסטה פוטנסקה:
  1. הניחו בסיר את כל המרכיבים, ומיזגו מעליהם את ציר הירקות.
  2. הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו עד שכל הנוזלים יצומצמו.
מקור: גיל מנס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: