header

מתכון לסלט פסטה, ג'ינג'ר ובוטנים

סלט פסטה הוא אחד מהמנות האהובות ביותר שיש, השילוב בין הפסטה לירקות נותנת קלילות למנה וגורמת לתחושת שובע לאורך זמן. הפסטה סופחת אליה את טעמי התבלינים או הרטבים ונותנת למנה את הטעם המבוקש. מתכון סלט הפסטה שלפניכם מתובל בחמאת בוטנים וג'ינג'ר ומעניקים לסלט טעמים אסייתיים אותנטיים.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פסטה, ג'ינג'ר ובוטנים מקור תמונה: pinterest
רכיבים לסלט פסטה:
פסטה - 220 גר' (מסוג מקרוני או פוזילי)
אפונה - בערך 1 כוס (20 תרמילים טריים)
שמן זית - ¼ כוס
חומץ אורז - 3 כפות
סוכר - 2 כפות
רוטב סויה - 2 כפות
ג'ינג'ר - 1 כפית (טרי, מגורד)
שמן צ'ילי - 1 כפית
קולרבי - 1 (בינוני קלוף וחתוך או 1 מלפפון קטן, פרוס לאורך)
גזרים - 2 (בינונים, חתוכים לרצועות דקות ארוכות)
פלפל צהוב - 1 (או ירוק בגודל בינוני, חתוך לרצועות דקות)
צנונית - ¾ כוס (פרוסה דק)
בצל ירוק - ½ כוס (חתוך)
כוסברה - 3 כפות (קצוצה או פטרוזיליה קצוצה)
בוטנים - ⅓ כוס (קצוצים)
אופן הכנת הסלט פסטה:
  1. בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גב האריזה.
  2. כ-30 שניות לפני סיום זמן הבישול, הוסיפו לסיר את תרמילי האפונה.
  3. סננו יחד, שטפו במים קרים וייבשו היטב.
  4. להכנת הרוטב: בצנצנת עם מכסה ערבבו היטב שמן זית, חומץ אורז, סוכר, רוטב סויה, גינג'ר ושמן צ'ילי.
  5. ערבבו בקערה גדולה את הפסטה והאפונה והוסיפו את הקולרבי (או המלפפון) הגזר, הפלפל, הצנונית, הבצל הירוק, הכוסברה (או הפטרוזיליה) וערבבו.
  6. כסו את הקערה והכניסו למקרר לשעתיים עד 8 שעות לפני ההגשה.
  7. לפני ההגשה, צקו מעל את הרוטב ופזרו את הבוטנים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.