maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפסטת פטוצ'יני גזר עם פטריות ופלפל אדום

הגזר המתקתק מעניק למנה טעם וצבע נהדרים, וכמובן שפע של ויטמינים טובים. אתם יכולים לנשנש ממנו בלי ייסורי מצפון... שימו לב שרשימת המרכיבים כוללת רוטב עגבניות לפסטה מוכן. אתם יכולים לקנות אחד כזה או להכין לפי טעמכם. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לפסטת פטוצ'יני גזר עם פטריות ופלפל אדום
רכיבים לפטוצ'יני גזר :
שמן זית - 2 כפות
שן שום - 1 (קצוצה)
פטריות - ½ כוס (שמפיניון, חתוכות )
פלפל אדום - 1 (קצוץ)
בזיליקום - 2 כפות (עלים טריים)
עגבניות שרי - ½ כוס (חצויות)
רוטב עגבניות - ¾ כוס (לפסטה, קנוי או מוכן לפי טעמכם)
גזרים - 3 (גדולים וקלופים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
בזיליקום - חופן (קרועים ביד קישוט)
אופן הכנת הפטוצ'יני גזר :
  1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש קטנה-בינונית.
  2. הוסיפו את השום, הפטריות, הפלפל האדום הקצוץ ושתי כפות עלי ריחן קצוץ וערבבו מדי פעם במשך 5 דקות.
  3. הוסיפו את עגבניות השרי ובשלו לעוד 8 דקות.
  4. בזמן שהרוטב מתבשל במחבת, השתמשו בקולפן וקלפו מהגזרים "סרטים" דקים. preperation
  5. הוסיפו את רוטב העגבניות המוכן ואת רצועות הגזר למחבת ובשלו במשך עוד כ-8 דקות עד שרצועות הגזר מגיעות לדרגת רכות לפי טעמכם.
  6. שפכו הכול לקערה, ערבבו ופזרו מלמעלה כמה עלי ריחן קרועים ביד.
מקור: גלי בן-דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: