maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפסטת עגבניות וחצילים

עם מתכון קלאסי שכזה אי אפשר שלא להכין פסטה מושלמת עם שילובי טעמים שכל אחד אוהב. אמנם יש צורך בהכנה קצת יותר ארוכה עבור המתכון הזה, אבל התוצאה בהחלט שווה את ההשקעה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפסטת עגבניות וחצילים
רכיבים לפסטה:
חציל - 1 (קטן, חתוך לקוביות, שהנוזלים נספגו ממנו בעזרת מלח במשך 20 דקות.)
שיני שום - 3 (כתושות)
רוטב עגבניות - ⅕ כוס (או רוטב מרינרה)
פטריות - 2 כוסות (שמפיניון, פרוסות)
מים - 2 כוסות
מלח - 2 כפיות
שמן זית - 2 כפות
פלפל שחור - 1 כפית
בזיליקום - צרור (טרי)
אופן הכנת הפסטה:
  1. במחבת גדולה או סיר על חום בינוני טגנו קלות את החצילים עם שתי כפות שמן זית, הוסיפו חצי כפית מלח, טגנו את החצילים עד להזהבה, הוסיפו את הפטריות פנימה וטגנו לעוד 2 דקות.
  2. הוסיפו לסיר את הפסטה, המים, הרוטב, השום, המלח והפלפל והביאו לרתיחה.
  3. לאחר שהמים רתחו, כסו את הסיר, הנמיכו את האש, ובשלו עד שהפסטה מוכנה בסגנון "אל דנטה" (בערך 12 דקות, תלוי בסוג הפסטה).
  4. לאחר שהפסטה מוכנה הוסיפו את הבזיליקום הטרי, ערבבו כדי לוודא שכל הטעמים משתלבים יחדיו והגישו.
מקור: גיל מנס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: