header

מתכון לשייק תפוח, קינמון ושיבולת שועל חם

דרך נהדרת להפגת מתחים בעיקר בימי החורף הקרירים, היא באמצעות לגימת השייק הנהדר הזה, שלא רק שהוא בריא ומזין, אלא הוא גם בעל מרקם נהדר שיצליח לרגש אתכם ואף יותיר אתכם שבעים. 

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לשייק תפוח, קינמון ושיבולת שועל חם
רכיבים לשייק תפוח:
תפוח - 1 (קלוף ופרוס)
שיבולת שועל - ¼ כוס
קינמון - 1 כפית
חלב - 1 כוס (חם. כל סוג חלב שתבחרו )
אופן הכנת השייק תפוח:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר וטחנו אותם על עוצמה חלשה כשפתח ההזנה פתוח, תוך כדי שאתם אוחזים במכסה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. בדקו אם התערובת חמה מספיק, ובמידת הצורך תוכלו להעבירה לכוס שעמידה במיקרוגל ולחממה במשך 30-15 שניות, או עד שתגיע לטמפרטורה הרצויה.
מקור: אידה.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.