רוצים להכין קינוח עם ניחוח לימוני אהוב, אבל חוששים לחתום ארוחה ללא דבר מתיקה שוקולדי? בעזרת המתכון המושלם הבא לא תצטרכו להתלבט ולהרגיש רע עם עצמכם! למדו כיצד לשלב בין השניים, עם מיני פאי מושלמים שהם לא רק טעימים במיוחד - אלא גם יקשטו ביופיים את שולחן הסעודה. אז הכירו את המתכון הפשוט והקליל למיני פאי ליים עם שוקולד, שלא דורש אפייה ושיגרוף מחמאות מכל אורח!
מקור תמונה:
delish
אופן הכנת התחתית למיני פאי:
-
רפדו שקעים של תבנית מיני מאפינס עם מנג'טים בגודל מתאים.
-
ערבבו בקערה גדולה את מרכיבי התחתית עד לקבלת תערובת אחידה.
-
שטחו כ-½ כפית מן התערובת בכל תחתית שקע.
אופן הכנת המילוי הפאי:
-
הקציפו בקערה גדולה בעזרת מיקסר את גבינת השמנת, עד לקבלת מרקם חלק.
-
הוסיפו לקערה את שאר מרכיבי המילוי וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
חלקו את התערובת באופן שווה בין השקעים והכניסו את התבנית להקפאה למשך כשעתיים לפחות.
-
הוציאו את המנג'טים עם הפאי מתבנית המיני מאפינס והעבירו אותם לתבנית אפייה.
אופן הכנת הציפוי:
-
הכניסו לקערה בינונית וחסינת חום את שבבי השוקולד ושמן הקוקוס.
-
הכניסו את הקערה למיקרוגל והמסו את המרכיבים בפולסים של 30 שניות.
-
ערבבו בקערה קטנה את הפתי בר המרוסקים והגרידה.
-
מעל לכל פאי, שפכו מעט מן השוקולד המומס בעזרת כפית ופזרו קצת מתערובת הפתי בר.
-
הקפיאו את עוגות המיני פאי המוכנות עד שהשוקולד מתקשה, למשך כ-30 דקות.
-
הגישו לשולחן וחכו למחמאות. בתיאבון!