header

מתכון לעוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים ללא אפייה

מעטים האנשים שלא אוהבים שוקולד ובדגש על עוגיות שוקולד נימוחות וטעימות. לכן, כאשר משלבים לצד השוקולד שני מרכיבים עם טעם מיוחד שרק מעטים עושים בהם שימוש, אספרסו ושקדים, מתקבלות עוגיות נדירות וטעימות במיוחד. אז קדימה, סורו למטבח, הכינו את הרכיבים ומהר מאוד תכינו עוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים שיגרמו לאורחים שלכם לדרוש עוד ועוד.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים ללא אפייה מקור תמונה: livewellbakeoften
רכיבים לעוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים:
שבבי שוקולד - ½1 כוסות
שמן קוקוס - 1 כפית
אבקת אספרסו - ½2 כפיות (ניתן להחליף באבקת שוקו עבור ילדים)
שקדים - ½2 כוסות (שלמים)
מלח גס - לפי הטעם (לקישוט - לא חובה)
אופן הכנת עוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים:
  1. סדרו נייר אפייה בתבנית חד פעמית והניחו בצד.
  2. חממו במיקרוגל בקערה עמידה לחום את שבבי השוקולד והשמן קוקוס – 20 שניות בכל פעם, יש להוציא ולערבב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  3. לאחר שהשוקולד נמס, הוסיפו את אבקת האספרסו, תטעמו והוסיפו עוד מהאבקה במידת הצורך.
  4. הוסיפו אל הקערה את השקדים וערבבו היטב כך שכל שקד יכוסה בשוקולד.
  5. אספו חופן מהתערובת, הדקו אותו מעט והניחו על נייר האפייה וקשטו במעט מלח גס.
  6. חזרו על פעולה זו עד אשר נגמרת התערובת והניחו את התבנית במקפיא למשך 45 דקות או עד שהשוקולד התייצב, והגישו אל השולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.