מעטים האנשים שלא אוהבים שוקולד ובדגש על עוגיות שוקולד נימוחות וטעימות. לכן, כאשר משלבים לצד השוקולד שני מרכיבים עם טעם מיוחד שרק מעטים עושים בהם שימוש, אספרסו ושקדים, מתקבלות עוגיות נדירות וטעימות במיוחד. אז קדימה, סורו למטבח, הכינו את הרכיבים ומהר מאוד תכינו עוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים שיגרמו לאורחים שלכם לדרוש עוד ועוד.
רכיבים לעוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים:
אופן הכנת עוגיות שוקולד, אספרסו ושקדים:
-
סדרו נייר אפייה בתבנית חד פעמית והניחו בצד.
-
חממו במיקרוגל בקערה עמידה לחום את שבבי השוקולד והשמן קוקוס – 20 שניות בכל פעם, יש להוציא ולערבב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
-
לאחר שהשוקולד נמס, הוסיפו את אבקת האספרסו, תטעמו והוסיפו עוד מהאבקה במידת הצורך.
-
הוסיפו אל הקערה את השקדים וערבבו היטב כך שכל שקד יכוסה בשוקולד.
-
אספו חופן מהתערובת, הדקו אותו מעט והניחו על נייר האפייה וקשטו במעט מלח גס.
-
חזרו על פעולה זו עד אשר נגמרת התערובת והניחו את התבנית במקפיא למשך 45 דקות או עד שהשוקולד התייצב, והגישו אל השולחן.