header

מתכון לקינוח אישי של שוקולד, אגוזים וגבינה

כפית אחת מהקינוח המושחת שלפניכם תגרום לכך לא תרצו לוותר עליו בעד שום הון שבעולם. השילוב המעולה בין ממרח שוקולד-אגוזים וגבינה יוצר מתכון לקינוח שיש בו קצת מהכל, ושלא דורש אפילו אפייה.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקינוח אישי של שוקולד, אגוזים וגבינה מקור תמונה: cafedelites
רכיבים לתערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
גבינת שמנת - 250 גר' (מרוככת)
ממרח שוקולד-אגוזים - ½ כוס (דוגמת נוטלה)
אבקת סוכר - 1-2 כפות
אבקת קקאו - 2 כפות (לא ממותק)
ביסקוויטים - 12 (בטעם וניל או עוגיות אחרות לבחירתכם, קצוצים גס)
רכיבים לזיגוג שוקולד-אגוזים:
חלב - 3 כפות
אופן הכנת התערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
  1. בקערה בינונית, ערבבו יחד גבינת שמנת ויוגורט עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה במרקמה.
  2. הוסיפו לתערובת את ממרח השוקולד-אגוזים, הסוכר ואת אבקת הקקאו. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
אופן הכנת הזיגוג שוקולד-אגוזים:
  1. הכניסו את ממרח השוקולד-אגוזים לתוך קערה חסינה למיקרוגל והמיסו אותו במיקרוגל במשך 30 שניות.
  2. הוסיפו לקערה את החלב, וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרחו תערובת שוקולד-אגוזים-גבינה בתוך כלים אישיים.
  4. פזרו מעל השכבה הזו שברי ביסקוויטים/עוגיות והמשיכו לעשות שכבות כפולות כאלו עד ל-¾ גובה הכלים. צננו במשך כחצי שעה במקרר.
  5. הוציאו את הקינוחים מהמקרר, זלפו את זיגוג השוקולד מעליהם והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.