כפית אחת מהקינוח המושחת שלפניכם תגרום לכך לא תרצו לוותר עליו בעד שום הון שבעולם. השילוב המעולה בין ממרח שוקולד-אגוזים וגבינה יוצר מתכון לקינוח שיש בו קצת מהכל, ושלא דורש אפילו אפייה.
מקור תמונה:
cafedelites
רכיבים לתערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
רכיבים לזיגוג שוקולד-אגוזים:
אופן הכנת התערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
-
בקערה בינונית, ערבבו יחד גבינת שמנת ויוגורט עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה במרקמה.
-
הוסיפו לתערובת את ממרח השוקולד-אגוזים, הסוכר ואת אבקת הקקאו. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
אופן הכנת הזיגוג שוקולד-אגוזים:
-
הכניסו את ממרח השוקולד-אגוזים לתוך קערה חסינה למיקרוגל והמיסו אותו במיקרוגל במשך 30 שניות.
-
הוסיפו לקערה את החלב, וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
-
מרחו תערובת שוקולד-אגוזים-גבינה בתוך כלים אישיים.
-
פזרו מעל השכבה הזו שברי ביסקוויטים/עוגיות והמשיכו לעשות שכבות כפולות כאלו עד ל-¾ גובה הכלים. צננו במשך כחצי שעה במקרר.
-
הוציאו את הקינוחים מהמקרר, זלפו את זיגוג השוקולד מעליהם והגישו.