header

מתכון לשוקולטה חמה עם ליקר מנטה - פפרמינט שנאפס

מתכון למשקה שוקולד חם עם ליקר מנטה מרענן. ליקר המנטה, הקרוי באנגלית "פפרמינט שנאפס", יכול לשדרג פלאים את הכוסית החריפה שלכם, במיוחד כאשר משלבים אותו עם טעמו המתקתק של השוקולד.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לשוקולטה חמה עם ליקר מנטה - פפרמינט שנאפס
רכיבים לשוקולטה:
חלב - 180 מ"ל
ליקר מנטה - 10 מ"ל (שנאפס נענע (פפרמינט))
מרשמלו - לפי הטעם (קוביות)
קצפת - לפי הטעם (לקישוט)
אופן הכנת השוקולטה:
  1. חממו את החלב בסיר קטן על הכיריים, הוסיפו תוך כדי את אבקת הקקאו וערבבו היטב.
  2. לאחר מכן, מזגו את התערובת לכוס משקה והוסיפו לתוכה גם את הליקר.
  3. לקישוט הניחו מעל כוס המשקה את הקצפת והטמינו בתוכה גם את חתיכות המרשמלו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.