יוגורט יכול לשדרג כל שייק פשוט למשקה נפלא, במיוחד כשמדובר ביוגורט יווני עשיר וקרמי. מלבד מרקמו וטעמו הייחודיי, יוגורט יווני עתיר בחלבון שגופנו זקוק לו לבניית שריר ולמגוון תהליכים אחרים, ומלבד זאת – יש בו גם חיידקים פרוביוטיים שמיטיבים עם גופנו, נלחמים בחיידקים מזיקים ושומרים על מאזן המיקרובים בגוף. במתכון שייק היוגורט הבא הוספנו גם תפוזים, וכשמוסיפים את כל אלו לתפוזים שגדושים בוויטמין C שמגן על גופנו משלל תהליכים מזיקים, מקבלים שייק על בעל צבע צהוב עז וטעם נפלא.
מקור תמונה:
rd.com
רכיבים לשייק יוגורט תפוזים:
אופן הכנת השייק יוגורט תפוזים:
-
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון או בלנדר, הפעילו לקבלת שייק חלק ואחיד במרקמו ושתו לרוויה.