header

מתכון קל לעוגיות חמאה פריכות

מתכון אנגלי מסורתי להכנת עוגיות חמאה פריכות, טעימות וקלות להכנה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לעוגיות חמאה פריכות מקור תמונה: Roxanna Salceda
רכיבים לעוגיות חמאה:
קמח - 2 כוסות
חמאה - 230 גר' (מומלחת,בטמפ' החדר)
אבקת סוכר - ½ כוס
אופן הכנת העוגיות חמאה:
  1. חממו תנור לחום של 180° מעלות.
  2. ערבבו יחד את החמאה והסוכר במיקסר ליצירת תערובת אחידה ומוקצפת.
  3. הוסיפו את הקמח והמשיכו לערבב. התערובת תקבל מרקם פירורי. המשיכו לערבב עד לקבלת בצק. הוסיפו כף מים במקרה הצורך.
  4. קמחו משטח עבודה ורדדו את הבצק עד לעובי של 6-7 מ"מ.
  5. חתכו את הבצק לעיגולים, הניחו על תבנית עם נייר אפייה ואפו במשך 20-25 דקות.
  6. העוגיות מוכנות כאשר הן בצבע זהוב ובהיר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.