מתכון אנגלי מסורתי להכנת עוגיות חמאה פריכות, טעימות וקלות להכנה.
אופן הכנת העוגיות חמאה:
-
חממו תנור לחום של 180° מעלות.
-
ערבבו יחד את החמאה והסוכר במיקסר ליצירת תערובת אחידה ומוקצפת.
-
הוסיפו את הקמח והמשיכו לערבב. התערובת תקבל מרקם פירורי. המשיכו לערבב עד לקבלת בצק. הוסיפו כף מים במקרה הצורך.
-
קמחו משטח עבודה ורדדו את הבצק עד לעובי של 6-7 מ"מ.
-
חתכו את הבצק לעיגולים, הניחו על תבנית עם נייר אפייה ואפו במשך 20-25 דקות.
-
העוגיות מוכנות כאשר הן בצבע זהוב ובהיר.