maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון קל לחזרת מסורתית

חזרת אמיתית מעלה דמעות בעיניים ומשמשת כתוספת חריפה-מתקתקה למאכלי בשר ודגים. מכינים אותה בשתי צורות: חזרת לבנה, שאינה אלא שורש חזרת מגורר, וחזרת אדומה שעשויה אף היא מחזרת לבנה בתוספת סלק לצביעה וממתנת את חריפותהּ.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לחזרת מסורתית מקור תמונה: Yoninah
רכיבים לחזרת:
שורש חזרת - 150 גר'
סלק - 500 גר' (מבושל)
מלח - 1 כפית
חומץ - ¼ כוס
סוכר - ¼ כוס
אופן הכנת החזרת:
  1. גררו את שורש החזרת במעבד מזון, בדיסקית הגירור הדקה.
  2. טחנו את הסלק המבושל במטחנת בשר לתוך קערה.
  3. העבירו את החזרת לקערה יחד עם הסלק, הוסיפו את שאר החומרים וערבבו היטב.
  4. העבירו לצנצנת אטומה היטב ושמרו במקרר.
מקור: שלומית ג.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: