maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header
מתכון לחרוסת לליל הסדר

כמספר שולחנות הסדר, כן מספר המתכונים שאפשר למצוא לחרוסת. העיקרון הבסיסי: זו צריכה להיות עיסה מתוקה בצבע של טיט, כלומר חום. להלן מתכון של משקיענים בזמן הכנה קצר.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
recipe
רכיבים לחרוסת:
תפוחי עץ - 4 (ירוקים, גדולים)
צימוקים - 250 גר (מושרים בתערובת של מים חמים ו-3 כפות ברנדי משובח)
שזיפים - 100 גר' (מגולענים וקצוצים)
משמשים מיובשים - 100 גר' (קצוצים)
אגוזי פקאן - 100 גר'
סוכר חום - 5 כפות (או מולסה)
קינמון - קורט
קליפת תפוז - 1 כפית (מגוררת)
אופן הכנת החרוסת:
  1. ישנן שתי אפשרויות:
  2. אפשרות ראשונה: הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון ולעבד לא יותר מ-20 שניות.
  3. אפשרות שניה: גרדו את התפוחים בפומפיה, קצצו את אגוזי הפקאן וערבלו יחד עם שאר הרכיבים. בשלב זה מוסיפים את המולאסה או הסילאן, על מנת לאחד את כל החומרים.
מקור: מתכונים.נט
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: