header

מתכון לאטריות עם עוף וירקות

המתכון הנהדר הבא יעזור לכם להכין מנה קרירה ומרעננת שהיא לא רק פשוטה להכנה, אלא גם תותיר אתכם שבעים ומרוצים לאורך זמן. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לאטריות עם עוף וירקות
רכיבים למוקפץ:
פסטה - 450 גר' (עדיף לינגוויני)
מלח - לתיבול
שן שום - 1 (קצוצה)
ג'ינג'ר - 2 כפות (קצוץ)
רוטב סויה - ½ כוס
חומץ אורז - 3 כפות
שמן שומשום - 2 כפות
חמאת בוטנים - 6 כפות
סוכר - 1 כפית
עוף מבושל - 2 כוסות (ללא עצמות ועור, חתוך לקוביות או לחתיכות קטנות)
פרחי ברוקולי - ½2 כוסות
גזרים - 2 (מגורדים)
פלפל אדום - 1 (ללא זרעים פרוס דק)
כוסברה - ½ כוס (קצוצה)
בצלים ירוקים - 6 (קצוצים, יש להשתמש בחלק הלבן ובירוק הבהיר בלבד)
אופן הכנת המוקפץ:
  1. הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו מים שיספיקו בשביל לכסות את הפסטה, הוסיפו מלח והביאו לרתיחה. לאחר מכן, הוסיפו את הפסטה ובשלו אותה עד שהיא תתרכך, כ-10 דקות.
  2. הכניסו אל תוך בלנדר שום, ג'ינג'ר, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, חמאת בוטנים וסוכר וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. סננו פעמיים את הפסטה מתחת לזרם מים קרים.
  4. העבירו את הפסטה לקערה גדולה והוסיפו את הרוטב שערבבתם בבלנדר. כעת, הוסיפו כפית מים ובדקו אם הרוטב במרקם הרצוי. אם לא, הוסיפו עוד כפית והמשיכו כך עד שהרוטב יהיה לטעמכם.
  5. הוסיפו עוף, ברוקולי, גזר, פלפל אדום, כוסברה ובצל ירוק, ערבבו היטב והגישו. (ניתן לאכול את המנה גם ביום למחרת). preperation
מקור: רעות.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.