maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפסטה עם ירקות ושמנת

אם אף פעם עוד לא ניסיתם את מתכון הפסטה הזה אתם פשוט לא יודעים כמה מגוונת מנת פסטה יכולה להיות. הירקות, השמנת, הגבינה והפסטה משתלבים יחד בצורה פשוט מושלמת.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם ירקות ושמנת
רכיבים לפסטה:
ציר ירקות - 3 כוסות (או מים, מתכון לציר ירקות)
ספגטי - 200 גר' (או לינגוויני)
בצל - 1 (פרוס דק)
ברוקולי - 400 גר' (חתוך גס)
אספרגוס - 500 גר' (חצוי, ללא הקצה)
פטריות - 100 גר' (שמפיניון פרוסות)
שיני שום - 4 (כתושות)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
אפונה - 1 כוס (קפואה)
פטרוזיליה - קמצוץ (קצוצה)
שמנת מתוקה - ¼ כוס
גבינת פרמז'ן - 2 כפות
גרידת לימון - 2 כפיות
שמן זית - 3 כפות
אופן הכנת הפסטה:
  1. הכניסו את הציר, הפסטה, הבצל, הברוקולי, האספרגוס, הפטריות, השום, שמן הזית, המלח, והפלפל לסיר גדול, ערבבו היטב ובשלו עד לרתיחה.
  2. ערבבו היטב, המיכו את האש ובשלו כ-7 דקות.
  3. לאחר מכן, הוסיפו את האפונים, השמנת, גרידת הלימון והפרמזן, ובשלו תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות.
  4. טעמו את הפסטה, אם היא מוכנה, בתיאבון, אם לא, בשלו עד שהיא מוכנה.
מקור: גיל מנס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: