maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט פסטה עם שעועית, תרד ופטה

מתלבטים בין ארוחה דשנה לסלט עשיר וטעים? עם מתכון סלט הפסטה עם שעועית, תרד ופטה, כבר לא צריך לבחור. הטעם הנהדר ופשטות ההכנה יוצרים מנה מנצחת שאין לה מתחרים.

זמן הכנה: 12 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פסטה עם שעועית, תרד ופטה מקור תמונה: bhg
רכיבים לסלט פסטה:
תרד - 140-170 גר' (עלים טריים)
שעועית - 420 גר' (מבושלת, שטופה ומסוננת)
גבינת פטה - 110 גר' (מפוררת)
עגבניות מיובשות - ¼ כוס (קצוצות)
בצל ירוק - 2 (קצוץ)
שיני שום - 2 (קצוצות)
מיץ לימון - 1 כפית
שמן זית - 2 כפות
אורגנו - 1 כף (טרי, קצוץ)
טימין - 1 כף (טרי)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
פסטה - 340 גר' (פוזילי, מקרוני או פנה)
גבינת פרמז'ן - מעט (לגירוד - אופציה)
אופן הכנת הסלט פסטה:
  1. בקערית ההגשה ערבבו את עלי התרד, השעועית, גבינת הפטה, העגבניות, הבצל הירוק, השום, מיץ הלימון, השמן, האורגנו, הטימין, המלח והפלפל.
  2. הניחו לתערובת לעמוד בטמפרטורת החדר, כשעתיים, תוך ערבוב מדי פעם.
  3. זמן קצר לפני ההגשה, בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  4. סננו את הפסטה ושמרו ¼ כוס ממי הבישול.
  5. הקפיצו את הפסטה ומי הבישול בקערה של תערובת הסלט.
  6. הגישו חם או בטמפרטורת החדר. במידה והחלטתם גרדו מעל גבינת פרמז'ן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר