header

מתכון לרביולי במילוי גבינות

רביולי הוא אחת המנות האיטלקיות האהובות ביותר על כולם עם בצק טרי ורק ומילוי נימוח ומענג שקשה להתחרות בהם. במקום ללכת למסעדה איטלקית כדי ליהנות מהמטעם הזה, נסו את מתכון הרביולי הבא במילוי גבינות שיהיה הטעים ביותר שאכלתם אי פעם. שיהיה בתיאבון!

זמן הכנה: 30 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרביולי במילוי גבינות מקור תמונה: flavorite
רכיבים לרביולי:
גבינת מוצרלה - 500 גר' (או פרובולונה, מגורדת)
גבינת פרמז'ן - 225 גר' (מגורדת)
ביצים - 4 (גדולות, טרופות)
פלפל שחור - ½ כפית
פתיתי פטרוזיליה - טריים או מיובשים (לפי הטעם)
אופן הכנת הרביולי:
  1. רדדו את הבצק לעלה מלבני גדול וצרו שני חלקים שווים באורכם ורוחבם.
  2. בעזרת סכין/גלגלת חלקה/משוננת שרטטו ריבועים בגודל 8 ס"מ על 8 ס"מ על עלה 1 בלבד.
  3. ערבבו את הגבינות, הביצים והתבלינים יחדיו.
  4. הניחו במרכזו של כל ריבוע 1 כף או יותר של מלית. preperation מקור תמונה: foodnservice
  5. לאחר שכל הריבועים מוכנים עם מלית, טבלו את האצבע במעט מים/מברשת והברישו את 4 השוליים של כל ריבוע בצק. preperation מקור תמונה: foodnservice
  6. הניחו את העלה השני מעל לריבוע עם גבינה, לחצו לסגירה וחתכו לריבועים. preperation מקור תמונה: foodnservice
  7. הניחו לריבועי הרביולי להתייבש כ-5-10 דקות. preperation מקור תמונה: foodnservice
  8. הרתיחו מים עם מלח בסיר בינוני, כאשר המים מבעבעים הכניסו פנימה את כמות הרביולי הרצויה.
  9. בשלו את הרביולי עד שהוא צף, הוציאו לצלחת הגשה וצקו מעל רוטב או תבלו בשמן זית ומלח.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.