maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקארי עדשים עם קינואה

קארי עדשים טבעוני עם עגבניות היא מנה שתוכלו להגיש בשמחה למי שאינו אוכל בשר או נמנע מגלוטן. זמן ההכנה הכולל הוא 30 דקות, וכל שאתם זקוקים לו הוא מספר תבלינים ואת הכוכב המרכזי – עדשים אדומות. אין ספק שמדובר במנה שתרצו להגיש שוב ושוב.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקארי עדשים עם קינואה מקור תמונה: avocadopesto
רכיבים לקארי עדשים:
בצל קטן - 1 (חתוך לקוביות)
שיני שום - 3 (טחונות)
ג'ינג'ר - 1 כפית (טחון)
אבקת קארי - 2 כפיות
מלח - 2 כפיות
חלב קוקוס - 2 כוסות
קינואה - 2 כוסות
גרגרי חומוס - 1 כוס (לא חובה)
כוסברה קצוצה - חופן לקישוט
לימון - לקישוט (פלחים)
אופן הכנת הקארי עדשים:
  1. מרתיחים סיר עם 2 ליטר מים, ולאחר מכן מוסיפים את הקינואה וכפית מלח. מבשלים במשך 10-12 דקות, מכבים את האש ומעבירים את הקינואה למסננת.
  2. לאחר סינון המים, מעבירים את הקינואה לצלחת ושוטפים את המים העודפים מהסיר.
  3. כעת מחממים בסיר הריק את שמן הקוקוס על אש בעוצמה בינונית. מוסיפים בצל, שום וג'ינג'ר, ומבשלים במשך מספר דקות עד שהבצל נעשה שקוף. preperation מקור תמונה: Jeremy Keith
  4. מוסיפים אבקת קארי, מלח וממרח קארי אדום. מערבבים ומבשלים במשך דקה. לאחר מכן מוסיפים עדשים, חלב קוקוס ועגבניות מרוסקות.
  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה במשך 15 דקות או עד שהעדשים מבושלות.
  6. מוסיפים חומוס ומבשלים במשך כמה דקות נוספות.
  7. מחלקים את הקינואה שהכנתם ל-4 צלחות, ומעטרים בקארי העדשים, כוסברה ופלחי הלימון.
מקור: מתן.ח
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר