header

מתכון לשיבולת שועל עם קוקוס ושוקולד

מי אמר שאי אפשר לאכול שוקולד לארוחת הבוקר? הציפוי הנהדר של שוקולד מריר וקוקוס טחון יאפשר לכם להרגיש כאילו שהיום שלכם מתחיל עם קינוח, כשלמעשה מדובר בארוחת בוקר בריאה שכוללת תמצית שקדים, זרעי צ'יה ושלל תוספות בריאות נוספות. כיוון שמדובר במנה נטולת לקטוז, היא תאפשר גם למי שאינו צורך חלב להתחיל את היום בחיוך.

זמן הכנה: 2 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לשיבולת שועל עם קוקוס ושוקולד מקור תמונה: wholefully
רכיבים לשיבולת שועל עם קוקוס ושוקולד:
חלב שקדים - 2 כוסות
אבקת קקאו - 4 כפות (לא ממותקת)
תמצית שקדים - ¼ כפית
זרעי צ'יה - 2 כפות
קוקוס - 4 כפות (טחון)
סירופ מייפל - 4 כפות
מלח - קמצוץ
שוקולד מריר - לקישוט (ו/או פתיתי קוקוס, שקדים טחונים לבחירתכם)
אופן הכנת השיבולת שועל עם קוקוס ושוקולד:
  1. ערבבו את כל הרכיבים בקערה, עד לקבלת תערובת במרקם נוזלי.
  2. העבירו לקערה או צנצנת, כסו ושמרו במקרר למשך הלילה.
  3. לפני ההגשה ערבבו שוב, ולאחר מכן קשטו עם קוקוס ושוקולד מריר, או כל תוספת אחרת שבחרתם.
מקור: בתיה.ז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.