header

מתכון לדג סלמון במיקרוגל

האם חשבתם פעם לבשל דג במיקרוגל ופחדתם שהתוצאה תהיה לא טובה? עם מתכון דג הסלמון החריף הבא תגלו שלא צריך לחשוש, אלא רק לנסות ולהעז. זמן ההכנה הקצר והטעם הנהדר של הדג הם אחד היתרונות הבולטים שבהכנת המנה במיקרוגל, אז למה אתם מחכים? נסו ותהנו גם אתם מארוחה טעימה ומהירה!

זמן הכנה: 2 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לדג סלמון במיקרוגל מקור תמונה: savorysweetlife
רכיבים לדג סלמון:
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
מיונז - 2 כפות
רוטב צ'ילי חריף - 1-2 כפות (או סריראצ'ה)
לימון - 2-3 פרוסות
פטרוזיליה - 1 כף (קצוץ גס)
אופן הכנת הדג סלמון:
  1. שיטפו את הנתח הסלמון במים קרים וייבשו אותו לחלוטין בעזרת מגבות נייר.
  2. הניחו את נתח הסלמון בכלי המותאם למיקרוגל כאשר הצד של העור נמצא כלפי מטה. תבלו במלח ופלפל והניחו בצד.
  3. בקערה קטנה ערבבו יחד מיונז ורוטב צ'ילי. preperation מקור תמונה: savorysweetlife
  4. מרחו את התערובת על נתח הסלמון בנדיבות. preperation מקור תמונה: savorysweetlife
  5. הניחו מעל הסלמון את פלחי הלימון והפטרוזיליה הקצוצה. preperation מקור תמונה: savorysweetlife
  6. כסו את הכלי עם מכסה והפעילו את המיקרוגל למשך שלוש וחצי דקות.
  7. הוציאו את הדג ובידקו בעזרת מזלג אם הוא התבשל דיו. אם לא, החזירו את הכלי למיקרוגל למשך 0-45 שניות נוספות. קשטו מעט בתוספת פטרוזיליה ולימון ואיכלו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.