maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למאפינס בננה ושיבולת שועל

מתכון למאפינס טעים ומושלם, הקינוח לארוחת הבוקר. הטעם הנהדר והרכות המנצחת פשוט עולים על כל דמיון.

זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס בננה ושיבולת שועל
רכיבים למאפינס שיבולת שועל:
שיבולת שועל - ½ כוס
סוכר חום - ¼ כוס (דחוסה)
זרעי פשתן - 2 כפות
קינמון - 1 כפית
סודה לשתייה - ½ כפית
אבקת אפייה - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
שמן קנולה - ½2 כפות
תמצית וניל - ¼ כפית
בננה - 1 (קטנה, מעוכה למכית)
חלב - ½ כוס
אופן הכנת המאפינס שיבולת שועל:
  1. חממו תנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית מאפינס.
  2. בקערה גדולה, ערבבו: קמח מחיטה מלאה, שיבולת שועל, סוכר חום, זרעי פשתן, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
  3. בקערה נפרדת ערבבו: חלבון ביצה, שמן, תמצית וניל, מחית בננה וחלב.
  4. בהדרגה, הוסיפו את התערובת היבשה לתערובת הרטובה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. חלקו את הבלילה בין הכוסות שבתבנית והכניסו לאפייה למשך 15-18 דקות.
מקור: לילית בן דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: