header

מתכון קל לסלט עוף ברוטב אבוקדו

רוטב האבוקדו העשיר שעוטף את העוף והירקות יוצר סלט עם מרקם שקשה לעמוד בפניו. טעמו המיוחד של הירק הזה ישדרג משמעותית את הסלט שלכם, שיכול להיות מוגש כמנה ראשונה או עיקרית. 25 דקות הוא כל מה שנדרש כדי להוציא מנה כזו, שנראית כאילו הובאה הישר ממסעדה. 

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון קל לסלט עוף ברוטב אבוקדו
רכיבים לסלט עוף:
חזה עוף - 450 גר'
חסה - 6 כוסות (פרוסה או חתוכה )
תירס - 1 כוס
שעועית שחורה - 1 כוס (מבושלת, מיובשת ושטופה)
כוסברה - ¼ כוס (חתוכה)
רוטב אבוקדו - ¼ כוס
רכיבים לרוטב אבוקדו:
שמן זית - ½ כוס
דבש - 1 כף
אבוקדו בינוני - 1 (מקולף, מגולען וחתוך)
מיץ לימון - 1 כוס
מיץ תפוזים - ¼ כוס
אופן הכנת הסלט עוף:
  1. תבלו את העוף עם מלח ופלפל והכניסו לתנור בחום בינוני למשך 8-12 דקות. הפכו את העוף לאחר 4-6 דקות ושפכו עליו רוטב ברביקיו בסיום.
  2. תנו לעוף להתקרר מעט ופרסו אותו לרצועות.
  3. הכניסו את כל המרכיבים לקערה וערבבו היטב.
אופן הכנת הרוטב אבוקדו:
  1. טחנו את כל המצרכים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
  2. הוסיפו את הרוטב למנה וערבבו.
מקור: אביה מזרחי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.