header

מתכון לסלט אבטיח עם אוכמניות, נענע וגבינת פטה

השילוב של אבטיח מתקתק וגבינה מלוחה הפך לפופולרי במיוחד בשנים האחרונות, ובמתכון הבא תוכלו להכין גרסה מיוחדת ומשודרגת של קוביות אבטיח עם בולגרית.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אבטיח עם אוכמניות, נענע וגבינת פטה מקור תמונה: shewearsmanyhats
רכיבים לרוטב לסלט:
שמן זית - ¼ כוס
חומץ בלסמי - 4 כפות
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית (גרוס)
בצל - ¼ כוס (סגול, חתוך דק)
רכיבים לסלט:
אבטיח - 8 כוסות (קוביות)
אוכמניות - 2 כוסות (טריות - ניתן להמיר בדובדבנים)
נענע - ½ כוס (עלים גרוסים)
גבינת פטה - ½ כוס (מפוררת)
אופן הכנת הרוטב לסלט:
  1. ערבבו את כל רכיבי הרוטב בקערה גדולה עד לקבלת מרקם אחיד.
אופן הכנת הסלט:
  1. הוסיפו לקערה עם הרוטב את רכיבי הסלט, ערבבו בעדינות והגישו צונן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.