אין דרך מהנה יותר לחתום ארוחת פיקניק חמימה עם סלט פירות צונן ונוטף עסיס. המתכון שלפניכם לסלט אבטיח ומלון ברוטב דבש ונענע ימתיק לכם את היום, ואתם תזכרו את טעמו הייחודי זמן רב לאחר שתאכלו אותו.
אופן הכנת הסלט פירות:
-
בקערית קטנה, ערבבו יחד מיץ לימון/ליים ודבש לקבלת תערובת אחידה.
-
הכניסו את קוביות/עיגולי הפירות לקופסה גדולה, פזרו מעליהם את הרוטב המתוק וערבבו בעדינות.
-
הוסיפו את הנענע הקצוצה, ערבבו בשנית, כסו והכניסו למקרר עד לאכילה.