header

מתכון לארטיק מלון-ליים

אחד מפירות הקיץ האהובים ביותר הוא המלון, ואם אתם רוצים לתת לעצמכם צ'ופר סופר מרענן בקיץ הזה, מומלץ מאוד שתנסו את המתכון הבא לארטיק מלון-ליים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק מלון-ליים מקור תמונה: wayfair
רכיבים לסירופ סוכר:
מים - ½ כוס
סוכר - ½ כוס
רכיבים לארטיק מלון-ליים:
מלון - 1 (חתוך לקוביות)
מיץ ליים - מ-½ ליים
סירופ סוכר - ¼ כוס (או יותר, לפי הטעם - מהסירופ שהכנו)
אופן הכנת הסירופ סוכר:
  1. שימו את הסוכר והמים בסיר והביאו את הנוזלים לרתיחה.
  2. ברגע שהסוכר מתמוסס, הסירו את הסיר מהאש ותנו לסירופ להתקרר.
אופן הכנת הארטיק מלון-ליים:
  1. הכניסו לבלנדר את המלון, מיץ הליים ואת סירופ הסוכר – יתכן שתעדיפו להוסיף יותר משום שאחרי ההקפאה המתיקות של הארטיק תפחת מעט. ערבלו עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  2. סננו את התערובת ומזגו אותה לתוך תבניות של ארטיקים – השאירו מרווח של 1 ס"מ ריק בתוך התבנית. הכניסו את התבניות למקפיא למשך שעתיים ללא מקל לארטיק.
  3. אחרי שעתיים, שטפו את מקלות הארטיק במים חמים ודחפו לתוך הארטיקים. השאירו אותם במקפיא למשך 4 שעות נוספות, או עד שיקפאו לחלוטין.
טיפ השף:
כדי להוציא את הארטיקים בקלות, שטפו את התבניות במעט מים חמים אחרי ההוצאה מהמקפיא.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.