maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

12 שיטות לפתיחת אריזות עקשניות במיוחד

כמה פעמים כבר ניסיתם לפתוח אריזת פלסטיק עקשנית במיוחד, ובסוף רק פצעתם את עצמכם? ברחבי הבית אנו יכולים למצוא מגוון של אריזות קשות לפתיחה, חלקן מלאכותיות וחלקן טבעיות לחלוטין. אספנו עבורכם 12 שיטות חכמות ומקוריות לפתיחת כמה מהאריזות העקשניות ביותר, כדי להפוך את החיים שלכם לקלים יותר.

יש להמתין רגע קל לטעינת הדוגמאות

 

1. אריזות פלסטיק קשיחות

אחת האריזות הקשות ביותר לפתיחה היא אריזת הפלסטיק הקשיח. נסיונות הפתיחה באמצעות כלים שונים גורמים לעיתים קרובות לפגיעה בידיכם, או במוצר עצמו. כדי לפתוח בקלות אריזות פלסטיק שכאלה, פשוט השתמשו בפותחן קופסאות שימורים מכאני, וחתכו באמצעותו את קצה האריזה.

 

2. פיסטוקים

בכל שקית פיסטוקים שנקנה בפיצוחייה, תמיד יהיו כמה פיסטוקים שלא נפתחו לגמרי בתהליך הקלייה. במקום לוותר על הפיסטוקים הבריאים והטעימים, פשוט השתמשו באחת הקליפות של הפיסטוקים שהצלחתם לפתוח. הכניסו את קצה הקליפה לפתח הקטן שבפיסטוק הסגור, וסיבוב קל יפתח אותו ללא שום בעיה.

 

3. שום

שום הוא התוספת המושלמת למגוון עצום של מנות, ומוסיף גם יתרונות בריאותיים רבים, אבל לפעמים קילוף שום יכול להיות מטלה לא נעימה, בעקבות הריח והתחושה הדביקה. כדי לקלף מספר שיני שום בבת אחת ותוך כמה שניות, פשוט תנו לראש השום מכה חזקה על משטח העבודה, הכניסו לקערה, סגרו אותה עם צלחת או קערה שנייה, נערו בחוזקה במשך 20 שניות, ושיני השום יתקלפו כולן מעצמן.

 

4. צנצנות

צנצנות רבות הופכות קשות לפתיחה בעקבות שינויי לחץ המתרחשים בצנצנת בזמן שהייתה סגורה. כדי לפתוח את הצנצנת בלי שום בעיה, תנו למכסה כמה מכות קטנות עם חפץ קשיח, כדי לשחרר את הלחץ. עטפו את המכסה בגומייה עבה או בניילון נצמד, כדי לשפר את האחיזה, והצנצנת תיפתח ברגע.

 

5. בקבוקון לק

פעמים רבות שאריות לק שזלגו על פתח הבקבוקון יתקשו ולא יאפשרו את פתיחתו. כדי לטפל בבעיה בקלות, טבלו מקלון צמר גפן במעט אצטון להסרת לק, ומרחו אותו סביב המכסה. האצטון ימיס את הלק שהתקשה, והבקבוקון יפתח בקלות.

 

6. שקיות חטיפים

לרוב אין לנו בעיה לפתוח את שקיות החטיפים, אבל לפעמים אנו נתקלים בשקית עקשנית במיוחד, וברגעים שכאלה כדאי לזכור את הטיפ הבא. השתמשו בשני מטבעות זהים, מקמו אותם משני צידי הפתח של השקית, כמו בדוגמה, והפעילו כוח בכיוונים מנוגדים. 

 

7. בקבוק יין

הרעיון הבא הוא מושלם לרגעים בהם הבאתם בקבוק יין לארוחה חגיגית, אבל אתם לא מצליחים למצוא פותחן. כדי לפתוח את הבקבוק בקלות ללא פותחן, פשוט עטפו את תחתית הבקבוק במגבת עבה ותנו לתחתית הבקבוק כמה מכות בעזרת הקיר. גלי ההדף ינועו דרך הבקבוק ויגרמו לפקק להשתחרר אט אט, המשיכו לעשות זאת עד שתוכלו לשלוף את הפקק בעצמכם.

 

8. בקבוק בירה

השיטות הבאות מתאימות לבקבוקי זכוכית המכילים בירה או משקאות מוגזים. יש כמה דרכים אפקטיביות לפתוח בקבוק זכוכית מבלי להשתמש בפותחן:
  • העמידו את הבקבוק על קצה שולחן או דלפק כך שקצה הפקק ינוח על קצה השולחן. מכה מהירה על ראש הבקבוק תפתח אותו.
  • אחזו בחוזקה בצוואר הבקבוק, עם האצבעות ממש מתחת לפקק, והשתמשו במפתח השעוּן על האצבעות האוחזות כדי לפתוח את הפקק. סיבוב קל של הבקבוק יקל על המלאכה.
  • השתמשו בבקבוק זכוכית נוסף. אחזו בבקבוקים כך שקצות הפקקים יתפסו זה בזה, ומשכו בחוזקה. הבקבוק יפתח בקלות.

9. קיווי

הקיווי הוא פרי טעים ובריא במיוחד, אבל הקליפה הדקה שלו גורמת לכך שכדי לקלף אותו עלינו להתאמץ כדי לא לפגוע בפרי הרך. על מנת לקלף בקלות את הקיווי, פשוט חתכו את שני קצוותיו, החדירו כפית או כף מתחת לקליפה, ונועו איתה סביב הפרי. לאחר שהשלמתם את הסיבוב, הקליפה פשוט תרד מהקיווי בקלות.

 

10. רוכסן תקוע

כאשר פיסת בד קטנה נכנסת למנגנון הרוכסן של הבגד, היא תוקעת אותו ויכולה להרוס את הבגד כולו. כדי לשחרר בקלות את הרוכסן, ציירו על שני הצדדים שלו עם עיפרון. הגרפיט ישמש כחומר סיכה וישחרר את הרוכסן. במידה והרוכסן עדיין תקוע, נסו להשתמש במקלון צמר גפן כדי למרוח עליו מעט שמן זית.

 

11. פחית שימורים

כיום פחיות שימורים רבות מגיעות עם פותחן מובנה, אבל במידה ואתם נמצאים בשטח ואינכם מצליחים למצוא פותחן בשום מקום, זכרו את הטריק הבא. שפשפו את צידה העליון של פחית השימורים בחוזקה על משטח בטון שטוח. המשיכו לשפשף עד שהשחיקה תגרום למכסה הפחית להישחק. אחרי 2-3 דקות של שחיקה, לחיצה חזקה על המכסה תגרום לו להיפתח.

 

12. בצל

הבצל הוא אחד הירקות בהם אנו עושים שימוש לעיתים קרובות במיוחד, אבל בכל פעם שאנו חותכים את הבצל אנו מתחילים לדמוע. כדי למנוע את התופעה הזו, חשוב לדעת מה גורם לדמעות. כל בצל מכיל פקעת קטנה, ליד השורש, המכילה את הגז שגורם לנו לדמוע. חתכו צורת קונוס מהצד של השורש, שאורכה כשליש מאורך הבצל, והשליכו אותה. אם הקונוס שחתכתם יצא בחתיכה אחת שלמה, סימן שהסרתם את החלק הבעייתי. המשיכו לחתוך את שאר הבצל כרגיל, ואמרו שלום לדמעות.

תמונה ראשית: sheknows.com
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: