maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

טיפ שימושי - יין בבלנדר!

כמו בני האדם, כך גם יינות צריכים לנשום, בטח אם אלה יינות צעירים. הצורך "בנשימה" באוויר הפתוח, מרכך ומשפר את טעמו המריר של המשקה. השיטה המסורתית מציעה לשפוך את היין לדיקנטר, כד זכוכית עם פיה צרה ולתת לו לעמוד במשך כמה שעות, אך המסעדן מקסים בילט ממסעדת "המטבח המודרניסטי" מצא דרך מפתיעה לקצר את זמן ההמתנה ולשפר את טעמו של היין תוך שניות.

 
 
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: