אם אתם רוצים להכין חטיף בריא לכם או לילדיכם שיחליף את הצ'יפס הקנוי בשקית, תוכלו להכין את החטיף המתוק האפוי הזה, שטעים וממכר לא פחות.
אופן הכנת הצ'יפס תפוחי עץ:
-
חממו תנור לטמפרטורה של 80° מעלות. (עדיף טורבו)
-
הניחו ניירות אפייה על 2 תבניות (אחד לכל תבנית).
-
חתכו את התפוחים לחתיכות דקות כמה שניתן בצורה מאוזנת והניחו אותן על משטח האפייה בצורה מסודרת.
-
פזרו מעל חתיכות התפוחים מעט קינמון וסוכר לפי הטעם.
-
אפו את 2 המשטחים בתנור למשך שעה, הפכו את התפוחים ואפו למשך ½1-1 שעות נוספות.
-
כבו את התנור והשאירו את חתיכות התפוחים בפנים להתקררות למשך שעה. זה יגרום להם להיות פריכים יותר.
-
ניתן לאחסן את צ'יפס התפוחים בכלי אטום למשך שבוע.
מקור: עינת ריבה