באותן הפעמים בהן תרצו לגוון ולנסות טעמים נוספים מלבד טעמם של התה והקפה המסורתיים, תוכלו להכין בקלות רבה את שייק חליטת הצ'אי, שזוכה לשדרוג באמצעות חלב הקוקוס האקזוטי.
אופן הכנת הצ'אי לאטה:
-
הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר וטחנו אותם על עוצמה חלשה כשפתח ההזנה פתוח, תוך כדי שאתם אוחזים במכסה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
בדקו אם התערובת חמה מספיק, ובמידת הצורך תוכלו להעבירה לכוס שעמידה במיקרוגל ולחממה במשך 30-15 שניות, או עד שתגיע לטמפרטורה הרצויה.
מקור: אידה.ל