אין כמו טעם של קרואסון טרי ישר מהתנור, במיוחד אם יש בו שוקולד. כך תוכלו להכין לעצמכם קרואסונים בקלי קלות.
אופן הכנת המיני קרואסונים:
-
חממו תנור לחום של 180 מעלות. טרפו את הביצה עם מעט מים.
-
קמחו את משטח העבודה שלכם ורדדו את בצק העלים לריבוע באורך 40 ס"מ.
-
חצו את ריבוע הבצק לאורכו, וחלקו כל חצי ל-4 מלבנים כך שיווצרו לכם 8 מלבנים. חצו כל מלבן באלכסון ליצירת משולשים ישרי זווית.
-
חלקו את שבבי השוקולד בין המשולשים וגלגלו את הבצק ליצירת קרואסון.
-
עקלו את הקרואסונים ליצירת צורת הסהר המפורסמת ומשחו את הקרואסונים בביצה הטרופה.
-
אפו במשך 20-25 דקות, עד להופעת צבע זהוב-שחום.