ייתכן שכבר הכנתם שיפודי ירקות שונים לצד שיפודי הבשר הרגילים שלכם, אך מתי לאחרונה ניסיתם לצלות מלון על הגריל? טעמו הנהדר של הפרי הזה מתמזג מצוין עם הנענע שבמתכון, ותוכלו לאכול שיפוד כזה כקינוח בפני עצמו או יחד עם גלידת וניל קרה וצוננת.
מקור תמונה:
allrecipes
רכיבים למתכון לשיפודי מלון:
אופן הכנת המתכון לשיפודי מלון:
-
מחממים את הגריל על אש בינונית.
-
חותכים את רבעי המלון לקוביות ומשחילים אותם על השיפודים.
-
בסיר קטן מחממים את הדבש עם החמאה עד להמסה. מוסיפים את הנענע ומערבבים.
-
מורחים את תערובת הדבש והנענע על גבי השיפודים, ומניחים אותם על הגריל בין 4 ל-6 דקות עד להשחמה קלה.
-
ניתן להגיש עם שארית רוטב הדבש.
מקור: דליה.כ