header

מתכון לקפה מקיאטו קרמל

טעמו של הקרמל תמיד משאיר חותם בכל מזון או משקה, והמתכון הבא יאפשר לכם להכין מקיאטו קרמל עם טעם שמתעלה על כל משקה שמוגש בבתי הקפה היוקרתיים. תוכלו לנסות להוסיף לו סוגים שונים של סירופ כתחליף לסירופ הווניל, ויחד עם עוגייה בצד יהפוך המקיאטו הזה לפינוק המושלם שלכם בתחילת יום ארוך או בסיומו.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לקפה מקיאטו קרמל מקור תמונה: hirotomo t
רכיבים למקיאטו קרמל:
חלב - ½ כוס
סירופ - 3-4 כפות (בטעם וניל)
קפה - ¼ כוס (מבושל, טרי לבחירתכם)
סירופ קרמל - לקישוט
אופן הכנת המקיאטו קרמל:
  1. צקו את החלב לקערה שמתאימה למיקרוגל, וחממו בעוצמה גבוהה בין דקה לדקה וחצי, עד לקבלת חלב חם אבל לא רותח.
  2. הקציפו את החלב החם עם מערבל חשמלי, עד שהחלב יתחיל להתעבות. המשיכו להקציף עד שהוא יכפיל את נפחו והחלק המוקצף יעלה למעלה.
  3. מזגו סירופ וניל אל תוך כוס ריקה, וחממו אותה במיקרוגל כ-20 שניות.
  4. העבירו את הסירופ החם אל כוס האספרסו וערבבו באמצעות כפית.
  5. הוסיפו את החלב המוקצף מבלי לערבב. טפטפו את סירופ הקרמל בצורת שתי וערב מעל לחלב והגישו מיד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.